Traineeship bewindvoerder

Fulltime Landelijk

Introductie

Impact maken op mensenlevens als bewindvoerder, bij ons kan je het vak leren in een ontzettend mooi leer-werktraject van 3 jaar. Als bewindvoerder behartig je de financiële belangen en creëer je inzicht, bescherm je de client en zorg je dat er (financiële) rust ontstaat. Een bewindvoerder brengt het leven van een cliënt administratief op orde. Belangrijke taken zijn het beheer van inkomen en vermogen, het betalen van de vaste lasten en het leefgeld. Naast het voeren van de administratie worden de belastingzaken geregeld, verzekeringen afgesloten, eventuele schulden opgelost en inkomenstoeslagen aangevraagd. Over het geheel legt de bewindvoerder verantwoording af aan de cliënt en aan de kantonrechter.

Organisatie

PLANgroep, impact op levens van mensen PLANgroep is een ambitieuze en maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in de schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer. We omschrijven ons zelf als no-nonsens, we staan voor kwaliteit en de integriteit van onze mensen. Als commerciële organisatie reageren we flexibel op vragen van onze klanten en denken met onze klanten mee zodat we de beste oplossing kunnen bieden. De rechtbanken waar wij voor werken zitten door het gehele land.

Functie-eisen

Uitblinken als trainee bewindvoerder Als Trainee bewindvoerder verwachten we dat je kan werken op Hbo-niveau, bijvoorbeeld met een HBO SJD/Rechten-diploma of MBO 4-diploma met enkele jaren werkervaring. Ook andere HBO opleidingen en een ijzersterke motivatie kan ons overtuigen. Het is tenslotte ook de persoonlijkheid die de baan maakt. Jij bent te typeren als daadkrachtig en communicatief in woord en geschrift. Je vindt het een uitdaging om veel ballen in de lucht te houden en kan schakelen tussen verschillende partijen. Denk hierbij aan cliëntbegeleiders, cliënten, schuldeisers, budgetbeheerders en rechtbanken.

Aanbod

Samenwerken, jij en PLANgroep Het traineeschip wordt betaald door PLANgroep, dit is inclusief opleiding, terugkomdagen en een volledig salaris. Na het behalen van je basiscertificaat binnen 2 maanden vanaf de start van het traineeship en een positief advies vanuit de organisatie krijg je een arbeidscontract van 12 maanden met PLANgroep. Je gaat dan aan de slag als assistent bewindvoerder en onder begeleiding van een professional het vakgebied eigen maken. Door het jaar heen zijn er studiedagen georganiseerd en investeren we in je persoonlijke ontwikkeling. Met het basiscertificaat op zak ontvang je een goed salaris, inclusief een aantrekkelijk “medewerker benefits-pakket” zoals bonus, reiskostenvergoeding, pensioenen en verzekeringen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.