Rayhan Zebari

Regio's:

Zeeland, Zuid-Holland

Ik ben Rayhan Zebari en werk als bewindvoerder bij OBIN. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als maatschappelijk begeleider bij Vluchtelingenwerk en in de psychiatrie.

Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Mijn drijfveer is dat ik graag mensen help. Het helpen van mensen op maatschappelijk, psychosociaal en financieel gebied heeft mij altijd veel voldoening gegeven. Ik ben dan ook een echte ‘mensenmens’. Daarnaast ben ik empathisch en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als budgetbeheerder. Als budgetbeheerder hielp ik mensen met hun financiën op orde krijgen. Ook werkte ik aan de zelfredzaamheid van de klant. Dit heb ik vier jaar gedaan. Op gegeven moment wilde ik méér betekenen op financieel gebied. Ik heb toen de overstap gemaakt naar bewindvoerder.

Als bewindvoerder zet ik mij in voor mensen die om wat voor reden dan ook kwetsbaar zijn. Voor diegene die het niet lukt om zelfstandig uit de financiële problemen te komen, of juist om uit de financiële problemen te blijven. Mijn doel is rust en stabiliteit brengen in de financiële situatie. Op deze manier kunt u weer aan de toekomst denken en heeft u ruimte voor andere belangrijke dingen in het leven.

Gratis aanmeldgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.