Wat betekent het Coronavirus voor jouw mentorschap, bewind of curatele?

– Update 2 april 2020 –

Je kan erop vertrouwen dat onze dienstverlening gewoon doorgaat. Inmiddels zijn we ook telefonisch weer goed bereikbaar.

Goede bereikbaarheid van de bewindteams door bellen via de laptop
Voor de coronacrisis verliepen de meeste telefoontjes via de telefooncentrale. Dit betekende dat onze (assistent) bewindvoerders op kantoor moesten zijn om de telefoon op te nemen. Voortaan kunnen de (assistent) bewindvoerders de telefoon aannemen vanuit huis via hun laptop met een headset. Dit betekent dat je weer direct bij je persoonlijke team terechtkomt en geen last meer hebt van lange wachttijden.

Je ontvangt gewoon leefgeldAlle persoonlijke spreekuren gaan niet door. Je kan al je vragen per telefoon of per e-mail stellen. Zodra de spreekuren weer plaatsvinden, volgt er opnieuw een bericht.

Geen spreekuren op locatie
Alle persoonlijke spreekuren gaan niet door. U kunt uw vragen per telefoon of per e-mail stellen. Zodra de spreekuren weer plaatsvinden, volgt er opnieuw een bericht.

Behoefte aan persoonlijk contact?
Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Stuur ons een mail en wij plannen een afspraak in voor videobellen.

Persoonlijke afspraak of intake? Alleen via videobellen of gewoon bellen
Voor jou en onze veiligheid is er zo weinig mogelijk persoonlijk contact. In plaats daarvan doen wij de intakes en afspraken voorlopig via videobellen of gewoon bellen. Kortom, face-to-face contact maar dan op afstand.

Aanmelden voor mentorschap, bewind en curatele kan nog steeds!
Aanmelden voor mentorschap, bewind en curatele kan nog steeds via de website, telefonisch 0345 62 00 88 of via info@obin.nl. De intakes doen we voorlopig via een vorm van videobellen of gewoon bellen. Het is even wennen, maar het werkt over het algemeen best goed. Onze specialisten hebben al diverse intakes met videobellen verzorgd. Juist in deze tijd willen wij er graag voor iedereen zijn.

Gratis aanmeldgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.