Relatiemanager gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke dynamische baan als relatiemanager? Volg jij onze collega Kathinka Craane op? Lees Kathinka’s verhaal en solliciteer vandaag nog! 

Mijn naam is Kathinka Craane en ik werk als relatiemanager bij OBIN.  Tijdens mijn HBO studie Maatschappelijk Werk ben ik in contact gekomen met de wereld van de financiële hulpverlening. Ik zag hoe diep de impact was van schulden en hoe het is als iemand niet zelf in staat is om zijn financiën te beheren. Door deze ervaring raakte ik direct gemotiveerd om met deze specifieke doelgroep samen te werken. Na mijn studie heb ik gesolliciteerd bij OBIN en in de afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt als bewindvoerder, intaker en relatiemanager.

Het leukste aan mijn werk als relatiemanager is de diversiteit en het contact. Je sluit aan bij gemeentelijke bijeenkomsten, netwerkborrels, gaat regelmatig mee op pad met de bewindvoerders naar huisbezoeken of spreekuren en bezoekt allerlei relaties binnen het sociale domein. Naast de samenwerkingsgesprekken bij relaties, nieuw of oud, ben je ook bezig met de ontwikkelingen binnen ons kantoor. Ook onderhoud je de communicatie naar relaties met nieuwsbrieven en LinkedIn. Geen enkele dag of week is hetzelfde waardoor de dagen voorbij vliegen!

Mijn persoonlijke doel in deze functie is het opzetten van een goede samenwerking tussen onze relaties, de cliënten en de bewindvoerders. Hierbij zijn korte lijnen erg belangrijk. Ook houd ik mij bezig met hoe we het beste kunnen aansluiten bij de persoonlijke vraag van onze relaties en hun cliënten. Het opzetten van maatwerk is hierbij het doel.

Ben je nieuwsgierig naar mijn baan als relatiemanager? En heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan gerust contact met me op via  06 57 94 95 83.