Medewerker Cliëntrelaties

Fulltime Culemborg

Introductie

Ben jij een energiek, geduldig en een held in multitasken? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Functie

Als Medewerker Cliëntrelaties ben jij het visitekaartje van OBIN. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. In de gesprekken die je voert, behandel je verschillende vraagstukken. Daardoor zijn de werkzaamheden divers én heb je de kans om cliënten echt verder te helpen. We vragen dan ook om een dienstverlenende, service gerichte en flexibele houding. Je staat cliënten telefonisch en via de mail te woord. Dit doe je in een ochtend en middag shift, zodat er ruimte is voor de administratieve afhandeling. OBIN investeert graag in haar collega’s en daarom wordt je goed opgeleid en getraind. Daarnaast is er een mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je bent in staat om goed te luisteren naar cliënten, hierdoor haal jij de belangrijkste informatie uit een gesprek. Je wordt opgeleid om deze, soms uitdagende, gesprekken op een juiste manier in te steken. Wij trainen je om goed te luisteren, door te vragen en gesprekken samen te vatten. Dus om de goede communicatieve vaardigheden die jij al bezit zo goed mogelijk te benutten. Wanneer een vraagstuk binnenkomt weet jij deze te beantwoorden of onder de aandacht te brengen bij de juiste persoon. De vragen komen binnen via de telefoon en email. Jouw administratie heb je graag op orde, want de vraagstukken moeten wel via een administratieve procedure worden afgehandeld. Ook werk je met diverse programma’s die je regelmatig moet raadplegen om aan de juiste informatie te komen. Wanneer er zich knelpunten voordoen, signaleer jij deze en maakt ze bespreekbaar. Er is namelijk een gemeenschappelijk doel en samen met je collega’s lever jij hier een effectieve bijdrage aan. Begint het al te kriebelen en herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan snel verder want wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

Voor het uitoefenen van de functie medewerker cliëntrelaties zoeken wij iemand die beschikt over ten minste een mbo 4 opleiding. Ervaring met het onderhouden van klant/cliëntrelaties. Verder woon je bij voorkeur in de omgeving van Culemborg Servicegerichtheid, dienstverlenend en flexibiliteit is ook echt een must!

Aanbod

Een maatschappelijke job voor 24 tot 40 uur in Culemborg. Mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Je kunt voor de deur parkeren. Een goed pensioen. Diverse doorgroeimogelijkheden. Het salaris ligt tussen de € 2.000,- en € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.