Curator

Fulltime Culemborg

Introductie

Voor OBIN zijn we op zoek naar een curator voor 32 – 40 uur per week.

Functie

De positie van de curator lijkt veel op die van ouders of voogd. De curator is de wettelijk vertegenwoordiger van de betrokkene. De curator neemt beslissingen over geld en goederen (financiële zaken). En over de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van de betrokkene (persoonlijke verzorging). Voor praktisch elke handeling en beslissing moet de curator toestemming geven. De kerntaken van de curator zijn: behartigen van persoonlijke belangen. beslissingen nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. adviseren bij het nemen van persoonlijke beslissingen. opbouwen en behouden van vertrouwen zodat je vanuit de gewoonten, wensen en behoeften van de cliënt kan handelen. intakes en op huisbezoek gaan bij de cliënten. beoordelen van de financiële situatie. beheren van alle financiën. treffen van betalingsregelingen. verantwoording afleggen aan de rechtbank.

Functie-eisen

Zowel een maatschappelijk/zorg opleiding als een juridische opleiding moeten zijn voltooid. De eis van het Landelijk Kwaliteitsbureau is leidend. Voldoe je niet aan deze eis? Kijk dan eens bij onze andere vacatures of op www.plangroep.nl. Je bent daadkrachtig, stressbestendig, open en betrokken. Je werkt accuraat, nauwkeurig en resultaatgericht. Jouw manier van communiceren is transparant, duidelijk en professioneel. Een VOG is verplicht.

Aanbod

Een vaste aanstelling voor 32 – 40 uur per week in een informele, open, en plezierige werkomgeving met hardwerkende maar vooral betrokken collega’s. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen en studiedagen, waaronder één grote om je jaarlijks verplichte PE-punten te halen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Lease auto, laptop en mobiele telefoon. Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding.

Sollicitatie

Wil jij de uitdaging aan gaan en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de button.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.