Martin Rellum, Bewindvoerder in Regio Zuid-Holland, Zeeland

Mijn naam is Martin Rellum. Graag wil ik me aan u voorstellen. Ik ben getrouwd, heb een volwassen zoon en ben bonus opa van 5 kleinkinderen. Ik houd van muziek en zing in een mannenband en koor. Als sport beoefen ik Tai Chi waar ik ook les in geef.

In mijn jonge jaren was ik zeer ondernemend. Ik heb als handelsreiziger veel van de wereld gezien. Zowel als zelfstandig ondernemer, maar ook in dienst bij grote bedrijven. Later heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als projectmanager en supervisor. Ik heb veel mensenkennis opgedaan. Ik ben direct en duidelijk in de omgang met mensen.

Als ervaringsdeskundige weet ik ook hoe het is om met schulden om te gaan. Ik ben een tijdje actief geweest als schuldhulpverlener bij Schuldhulpmaatje Nederland. Daarna heb ik besloten om een opleiding tot bewindvoerder te volgen.

Als bewindvoerder wil ik samen met mijn team het beste bereiken voor de cliënt. Goed contact met cliënten en begeleiders vind ik erg belangrijk. Het sociale aspect vind ik erg leuk aan mijn baan. Maar het allermooiste aan deze baan, is cliënten leren om weer een nieuw leven zonder schulden op te bouwen.


Aanmelden

  • Uw gegevens

  • Gegevens Begeleider

  • Hier wordt de email voor het eindbericht ingeladen, niets aan aanpassen