Josja Boer, Bewindvoerder in Regio Zuid-Holland, Zeeland

Mijn naam is Josja Boer en ik ben werkzaam als bewindvoerder bij OBIN. Nadat ik mijn diploma voor juridisch medewerker heb behaald, heb ik gewerkt op een notariskantoor. In oktober 2016 ben ik bij OBIN begonnen als ondersteunend bewindvoerder. Dit heb ik 2,5 jaar met erg veel plezier gedaan. Daarna ben ik doorgestroomd naar de functie van bewindvoerder. Naast mijn werk bij OBIN, volg ik nog een HBO-studie Sociaal Juridische Dienstverlening.

Het leukste aan mijn werk als bewindvoerder vind ik het persoonlijke contact met de cliënt en de begeleiding. Bijvoorbeeld tijdens een huisbezoek, intake of een van de vele persoonlijke spreekuren op locatie. Wanneer er chaos is ontstaan in de financiële situatie, dan haal ik er voldoening uit om, samen met de cliënt, orde op zaken te stellen en de situatie weer overzichtelijk te krijgen.

Ik doe mijn werk met veel enthousiasme en met oog voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Samen met mijn team doen we er alles aan uw financiële belangen zo goed mogelijk te behartigen.


Aanmelden

  • Uw gegevens

  • Gegevens Begeleider

  • Hier wordt de email voor het eindbericht ingeladen, niets aan aanpassen