Ellis de Bont, Bewindvoerder/Curator in Noord-Holland / Friesland, Utrecht

Ik ben Ellis de Bont en werk als bewindvoerder voor de locatie Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik gestart als budgetbeheerder bij zusterorganisatie PLANgroep. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar OBIN. Eerst als ondersteunend bewindvoerder en daarna als bewindvoerder.

Ik haal mijn motivatie uit vooruitgang, de situatie op orde brengen, rust creëren voor de klant en zorgen wegnemen. Problemen zie ik als een uitdaging en ik zet graag ergens mijn tanden in voor een goed resultaat.

Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd om goed samen te werken. Het is mijn overtuiging dat je met samenwerken het verst komt. In mijn werk wil ik graag naast u staan en een persoonlijke band met u opbouwen. Ik begrijp dat bewind een grote rol in uw leven speelt. Ook kijk ik graag naar mogelijkheden en wat de toekomst kan brengen. De aandacht in de maatschappij ligt steeds meer op zelfredzaamheid. Ik vind dit een goede maatschappelijke verandering waar ik graag samen met u naar streef.


Aanmelden

  • Uw gegevens

  • Gegevens Begeleider

  • Hier wordt de email voor het eindbericht ingeladen, niets aan aanpassen