Bewindvoerder

Fulltime Culemborg

Introductie

We zijn op zoek naar een (ervaren) bewindvoerder voor 32-40 uur per week.

Functie

Als bewindvoerder ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload, dit houdt o.a. in: Je beoordeelt de financiële positie; Je beheert de financiën van rechthebbende; Je neemt intakes af bij cliënten; je legt verantwoording af aan de rechtbank en je gaat op huisbezoek bij cliënten; je onderhoud contact met relaties; Als bewindvoerder stel je de wekelijkse planning op, maar door de hectiek die deze branche kent weet je als geen ander dat het een uitdaging wordt om deze planning te realiseren. Dit doe je samen met een collega assistent. Je rapporteert aan je coördinator over de voortgang van je cliënten.

Functie-eisen

Je hebt een passend hbo diploma óf twee jaar ervaring als assistent bewindvoerder met een passend mbo 4 diploma, zoals de eis van het Landelijk Kwaliteitsbureau geldt; Je bent in het bezit van een rijbewijs Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring al bewindvoerder Je kent de juiste strategie om met deze branche en doelgroep om te gaan en ze een stap in de goede richting te bewegen; Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands Jouw manier van communiceren is duidelijk, eerlijk en professioneel en je toont inlevingsvermogen; Je bent daadkrachtig, accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht; Je stelt prioriteiten, staat stevig in je schoenen en neemt verantwoordelijkheid; Tot slot ben je representatief, daar je wekelijks in de rechtbank verschijnt, met verschillende partijen communiceert en dus het visitekaartje bent voor de organisatie.

Aanbod

Een salaris tussen de € 2.100,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen en studiedagen, waaronder één grote om je jaarlijks verplichte PE-punten te halen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Lease auto, laptop en mobiele telefoon. Hybride werken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.