Bewindvoerder bij Vaneveld te Zaandam

Fulltime kantoor in Zaandam werkgebied Almere en omstreken

Introductie

Voor Vaneveld Bewindvoering zijn we op zoek naar een bewindvoerder voor 32 – 40 uur per week.

Functie

Als ervaren bewindvoerder voer je het beschermingsbewind uit voor diverse rechtbanken en treed je op als belangenbehartiger van de cliënt. Een korte opsomming van een groot aantal taken: Je neemt intakes af bij cliënten; Je beoordeelt de financiële positie; Je beheert alle financiën; Je treft betalingsregelingen; je legt verantwoording af aan de rechtbank en je gaat op huisbezoek bij cliënten; Je coacht en motiveert minimaal een assistent bewindvoerders. Als bewindvoerder stel je de wekelijkse planning op, maar door de hectiek die deze branche kent weet je als geen ander dat het een uitdaging wordt om deze planning te realiseren. Dit doe je samen met een collega assistent. Je wordt aangestuurd door één van de twee coördinatoren die je faciliteren om zo goed mogelijk je functie uit te kunnen oefenen. De coördinatoren rapporteren aan de directie.

Functie-eisen

Je dient te beschikken over een passende MBO-4 diploma en 2 jaar relevante werkervaring als assistent bewindvoerder of een passende HBO opleiding. (Het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM beoordeelt of je aan de eisen voldoet. De geschiktheid van een opleiding hangt af van de specifieke situatie van een persoon. Wij adviseren dan ook bij twijfel contact op te nemen met het Landelijk Kwaliteitsbureau); Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar; Je kent de juiste strategie om met deze branche en doelgroep om te gaan en ze een stap in de goede richting te bewegen; Jouw manier van communiceren is duidelijk, eerlijk en professioneel en je toont inlevingsvermogen; Je bent daadkrachtig, accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht; Door jouw opgedane werkervaring en kennis kun je ook een assistent bewindvoerder begeleiden en aansturen; Je stelt prioriteiten, staat stevig in je schoenen en neemt de verantwoordelijkheid; Tot slot ben je representatief, daar je wekelijks in de rechtbank verschijnt, met verschillende partijen communiceert en dus het visitekaartje bent voor de organisatie. Een VOG is verplicht.

Aanbod

Een salaris tussen de € 2.100,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding. Mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen en studiedagen, waaronder één grote om je jaarlijks verplichte PE-punten te halen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Lease auto, laptop en mobiele telefoon.

Sollicitatie

Wil jij de uitdaging aan gaan en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via onderstaande button. Vinden wij jou geschikt? Dan volgt een eerste gesprek dat bij positief afronden, wordt gevolgd door een meeloopochtend en aansluitend een tweede gesprek.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.