Betalingen en bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Wij hebben belangrijk nieuws over uw leefgeld en onze bereikbaarheid rondom de feestdagen in aprilmei en juni. Wij hebben de wijzigingen daarom voor u op een rij gezet. Vanzelfsprekend gaan we ervoor zorgen dat u uw leefgeld op tijd ontvangt. Dit betekent dat wij uw leefgeld eerder dan gebruikelijk overmaken en u er langer mee moet doen.   

Goede vrijdag 19 april 2019 
Op vrijdag 19 april zijn wij open, maar de banken zijn gesloten. Er is geen betalingsverkeer mogelijk. Let op: wij gaan uw leefgeld deze week eerder naar u overmaken!  

Pasen 21 en 22 april 2019
Op maandag 22 april zijn wij gesloten. Wij zijn dinsdag 23 april weer bereikbaar. Ook de banken zijn gesloten op tweede Paasdag. Let op: als u op maandag leefgeld van ons ontvangt, ontvangt u het leefgeld van 22 april al in de week van 15 t/m 19 april.  

Dag van de arbeid 1 mei 2019
Op woensdag 1 mei is het de Dag van de Arbeid en zijn de banken gesloten. Let op: het leefgeld maken wij eerder naar u over.   

Hemelvaart 30 mei 2019             
Op donderdag 30 mei en op vrijdag 31 mei zijn wij gesloten. Wij zijn maandag 3 juni weer bereikbaar. Let op: u ontvangt uw leefgeld eerder dan gebruikelijk. 

Pinksteren 9 en 10 juni 2019
Op maandag 10 juni zijn wij gesloten. Wij zijn dinsdag 11 juni weer bereikbaar. Let op: als u op maandag leefgeld van ons ontvangt, ontvangt u het leefgeld van 10 juni al in de week van 3 juni t/m 7 juni.  

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij uw bewindteam.   

WIJ WENSEN U ALVAST FIJNE FEESTDAGEN TOE!