Assistent bewindvoerder

Fulltime Sittard

Introductie

Ben jij iemand die zich niet makkelijk uit het veld laat slaan, graag ondersteunt, alles van A t/m Z wil regelen en passie heeft voor de sociaal juridische branche?

Voor onze locatie in Sittard zijn wij op zoek naar twee assistent bewindvoerders die het leuk vinden  om het vak te leren kennen en het team te ondersteunen.


Functie


Als assistent bewindvoerder biedt je samen met één andere assistent bewindvoerder volledige ondersteuning aan de bewindvoerder door:


het telefonisch onderhouden van contacten met derden zoals schuldeisers en rechtbanken;

het inventariseren van schulden en aanvragen van schuldhulpverlening;

telefonisch en per mail cliënten te woord staan en te helpen met de vragen / problemen;

het uitvoeren van taken met betrekking tot het betalingsverkeer van cliënten;

administratieve werkzaamheden te verrichten;

dossiervorming.

Deze taken voer je uit in een branche die veel hectiek met zich meebrengt. Ondanks de hectiek gooi je alles in de strijd om met je team de planning rond te krijgen.

Functie-eisen


De functie staat ook in het teken van leren en ontwikkelen. De bewindvoerder is jouw vraagbaak, coach en gaat regelmatig met jou om de tafel om je persoonlijke ontwikkeling te bespreken. Je krijgt bij ons de kans om door te groeien tot bewindvoerder en dat binnen een bewindvoeringskantoor waar veel ervaring en kennis aanwezig is.

Je hebt een passend MBO niveau 4 of een HAVO/VWO diploma zoals de eis van het Landelijk Kwaliteitsbureau geldt.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij graag wilt werken in een informele, open en leuke werksfeer met jonge collega’s in een hecht team die allemaal één doel hebben: de belangen van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. De functie bestaat uit telefonische en administratieve werkzaamheden. Wij verwachten dan ook dat jij hier goed mee uit de voeten kunt en assertiviteit toont.

Jouw manier van communiceren is duidelijk, eerlijk en professioneel. Van nature ondersteun jij graag, kun je jezelf inleven in diverse situaties maar je geeft hierbij wel duidelijk jouw grenzen aan die stroken met het beleid van de organisatie.

Wij denken dat je goed matcht met de functie binnen onze organisatie als je accuraat, daadkrachtig, stressbestendig en oplossingsgericht bent! Iedere situatie of vraag is anders en jij weet hier de juiste weg te vinden om de cliënten te helpen.

Aanbod

Een vaste aanstelling voor 24 – 40 uur per week in Sittard

Je start bij ons met een professioneel inwerkprogramma van zes weken. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Om je team en collega’s beter te leren kennen worden er personeelsuitjes georganiseerd.

Het salaris ligt tussen de € 1.725,- en € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding.

Inlichtingen

Solliciteren

Ga jij de uitdaging aan? Laat het ons weten door op de sollicitatiebutton te klikken en te solliciteren! Heb jij nog een vraag? Neem dan contact op met mij via tel. 06 – 55 12 10 53.


Kitty van Renswoude


Recruiter

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.