Administratief medewerker Bewind (Culemborg, 24 tot 40 uur per week)

Fulltime Culemborg

Introductie

Als administratief medewerker bewind heb je een uitdagende baan waarmee je impact maakt op mensenlevens.

Functie

Jouw werk maakt mede het verschil, in nauwe samenwerking met de bewindvoerders zorg je namelijk dat cliënten geholpen worden in hun schuldenproblematiek. Jouw taak bestaat uit het administratief actueel houden van de cliëntdossiers. Je werkt met cliënten uit verschillende doelgroepen (bijvoorbeeld psychische, verslavings- en/of justitiële problematiek). Je hebt in jouw werk met name contact via de telefoon en e-mail. Je bewaakt de budgetplannen en controleert of inkomsten daadwerkelijk binnenkomen. Je beheert de contracten van cliënten met leveranciers van bijvoorbeeld energie, telefonie en internet. Je regelt het afsluiten van verzekeringen en in overleg met de bewindvoerder vraag je voorzieningen en kwijtscheldingen aan. Je onderhoudt contacten met schuldeisers om de actuele stand van betalingsachterstanden in de gaten te houden. Daarnaast beantwoordt je de vragen van cliënten aan de telefoon. Samen met je cliënt en de bewindvoerder verhoog je de zelfredzaamheid van de cliënt, bijvoorbeeld met de hulp van de door OBIN ontwikkelde App “mijn dossier”. De cliënt heeft hierdoor realtime inzicht.

Functie-eisen

Jij en OBIN, samen een succesvol team. Om succesvol te kunnen zijn in je baan beschik je over een MBO-4 of HBO diploma, het Landelijke Kwaliteitsbureau verwacht dat we samen aan de kwaliteitseisen voldoen. Van nature heb je goede computervaardigheden en sterke affiniteit met financiën en administratie. Omdat je tijdens je werk veel in contact met heel verschillende mensen en functionarissen, waaronder cliënten, hun hulpverleners, schuldeisers en hun vertegenwoordigers (incassobureaus, deurwaarders), overheden (gemeenten, belastingdienst)en de rechtbank zijn je communicatieve vaardigheden niet onbelangrijk, tactisch, empathisch en doortastend. Je kunt prioriteiten stellen en bent een actieve en zelfstandige werker. Je bent bovenal geduldig en helder in je communicatie.

Aanbod

Een goed salaris doet recht aan jouw inzet en we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, dus kosten voor specialistische opleidingen worden net als reiskosten vergoed. We hebben een regeling voor pensioenopbouw en 26 verlofdagen op jaarbasis (op fulltime basis). Tevens kun je gebruik maken van Anw-hiaatverzekering.

Sollicitatie

Bel, app of mail Kitty van Renswoude, Specialist “Welkom bij Plangroep”, 06-55 12 10 53, werving@plangroep.nl. Een CV is voldoende om ons te laten weten dat je interesse hebt, we spreken je graag en zijn benieuwd naar je.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.