Administratief juridisch medewerker

Fulltime Culemborg

Introductie

Ben jij iemand die zich niet makkelijk uit het veld laat slaan, graag ondersteunt, alles van A t/m Z wil regelen en passie heeft voor de sociaal juridische branche?

Functie

Als administratief juridisch medewerker bied je volledige ondersteuning aan de bewindvoerder/mentor/curator door: het telefonisch onderhouden van contacten met derden zoals schuldeisers en rechtbanken; het inventariseren van schulden en aanvragen van schuldhulpverlening; telefonisch en per mail cliënten te woord staan en te helpen met de vragen / problemen; het uitvoeren van taken met betrekking tot het betalingsverkeer van cliënten; administratieve werkzaamheden te verrichten; dossiervorming. Deze taken voer je uit in een branche die veel hectiek met zich meebrengt. Ondanks de hectiek gooi je alles in de strijd om met je team de planning rond te krijgen. De functie staat ook in het teken van leren en ontwikkelen. De bewindvoerder is jouw vraagbaak, coach en gaat regelmatig met jou om de tafel om je persoonlijke ontwikkeling te bespreken.

Functie-eisen

Je hebt een mbo-niveau 4, havo of vwo-diploma, zoals de eis van het Landelijk Kwaliteitsbureau geldt. Voldoe je niet aan deze eis? Dan zijn er geen mogelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij graag wilt werken in een informele, open en leuke werksfeer met collega’s die allemaal één doel hebben: de belangen van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. De functie bestaat uit telefonische en administratieve werkzaamheden. Wij verwachten dan ook dat jij hier goed mee uit de voeten kunt en assertiviteit toont. Jouw manier van communiceren is duidelijk, eerlijk en professioneel. Van nature ondersteun jij graag, kun je jezelf inleven in diverse situaties maar je geeft hierbij wel duidelijk jouw grenzen aan die stroken met het beleid van de organisatie. Wij denken dat je goed match met de functie binnen onze organisatie als je accuraat, daadkrachtig, stressbestendig en oplossingsgericht bent! Iedere situatie of vraag is anders en jij weet hier de juiste weg te vinden om de cliënten te helpen.

Aanbod

Een gewaardeerde plek voor minimaal 24 uur in Culemborg. Mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking Om ervoor te kunnen zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen in dit vakgebied organiseren wij door het jaar heen verschillende trainingen. Je hebt tevens de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Het salaris ligt tussen de € 1.725,- en € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding. Solliciteren Wil jij de uitdaging aan gaan en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij via 06- 55 12 10 53. Vinden wij jou geschikt? Dan volgt een eerste gesprek dat bij positief afronden wordt gevolgd door een meeloopochtend en aansluitend een tweede gesprek.

Inlichtingen

Auke van Noort +

Sollicitatie

Auke van Noort +

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kitty. Bel of Whatsapp direct.
Kitty van Renswoude - Mink 06 - 55 12 10 53

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Wij denken graag gratis en geheel vrijblijvend met je mee.